ClickCease

JOBB HOS OSS

VVS24 er en nordnorsk bedrift med lokale eiere, som har god utvikling siden etablering av bedriften i 2005. Vi har et ekspansivt miljø og er alltid på jakt etter nye fagfolk som kan være med å videreutvikle bedriften og tilbudet vi leverer.

For oss er ansattes trivsel og et godt arbeidsmiljø et veldig viktig. Som ansatt blir du dermed en del av et fantastisk team med gode kollegaer, i tillegg til gode forsikringsordninger, varierte arbeidsoppdrag og fokus på videreutvikling.

Fordeler ved å være ansatt hos VVS24:

  • Ungt og trivelig arbeidsmiljø
  • Mulighet for kursing og etterutdanning
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Splitter nye servicebiler g fantastisk kaffemaskin
  • Hus med basseng i Thailand

Ønsker du å bli en del av oss? Send oss en åpen søknad, så tar vi kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

LÆRLINGPLASS

Vi har alltid læringer i arbeid hos oss. Ønsker du å bli en del av en bedrift som ivaretar sine ansatte og fokuserer på faglig utvikling? Ta kontakt!

LEDIGE STILLINGER

vvs24-lokasjon-3-2

RØRLEGGER

VVS24 søker en ansvarsfull og initiativrik rørlegger som ønsker å bidra for å videreutvikle og ivareta eksiterende og nye anlegg

vvs24-tromso-rorlegger-tett-avlop-kommunalteknikk-3

KOMMUNALTEKNIKER

Vi søker medarbeidere med kompetanse på spesialtjenester innen vann- og avløpsektoren til private, næringsdrivende, borettslag, forsikringsselskaper, kommuner, og mange flere.

vvs24-146×70-bilde-1-lavopplosning-audun-rikardsen

MASKINFØRER

Vi utfører gravearbeid for både private og offentlige kunder. Vi har gravemaskiner fra 2,5 tonn til 6,5 tonn og alle andre maskiner som trengs for å få jobben gjort. Er du vår nye maskinfører?

vvs24-tromso-rorfornying-bolig-hus-enkelt-billig

OPERATØR RØRFORNYING

Norge har et etterslep på vedlikeholdet av vann- og avløpssystemer og vi ønsker å fikse problemet fra innsiden. Finn frem fiberstrømpen og bli vår nye operatør!

Kontakt oss

Bare send oss en e-post om du har spørsmål